Over ons

De Boer Interieurs gevestigd in Zuidschermer maakt  en ontwerpt sinds 2008 keukens, interieurs en meubelen op maat voor architecten, particulieren en ondernemers.

 

Het maken van een interieur, keuken of meubel gebeurd in onze werkplaats. Hier zijn alle facetten aanwezig om de meest uiteenlopende interieur wensen te realiseren. Het hele proces, van A tot Z vind plaats in onze eigen werkplaats zodat wij de kwaliteit waar wij voor staan kunnen waarborgen.


Werkwijze

Ons doel is om u als klant tevreden te stellen en een kwaliteit product op maat te leveren, waar u lang van kunt genieten en een aanvulling op uw woongenot is.

 

 Daarom is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van wat uw wensen en ideeën zijn, deze wensen zullen wij tijdens de eerste ontmoeting uitvoerig doorspreken.

Wanneer alle punten duidelijk zijn zullen wij dit vertalen naar een 3D ontwerp en een vrijblijvende offerte.

 

 Tijdens de tweede ontmoeting zullen wij u het voorstel presenteren, en waar nodig het ontwerp aan passen.

Wanneer u helemaal te vrede bent en akkoord gaat met de offerte en het ontwerp, zal de vervaardiging van uw keuken, meubel of interieur in onze werkplaats worden uitgevoerd, om zo tot het beoogde eindresultaat te komen.

 

 Voor ieder budget is er een maatwerk oplossing, vaak wordt gedacht  dat het op maat maken van een interieur, meubel of keuken duur is. Maar door het grote scala aan materialen dat voor handen is,  kan er worden gezocht naar een oplossing binnen uw budget.